lastbil Frivillig til transport – er det noget for dig?

Vil du være en del af et godt team og samtidig være med til at gøre en forskel?

Vi søger frivillige chauffør/medhjælper til afhentning og udbringning af genbrugseffekter.

Vi kører selv ud og afhenter/bringer til vores butik hos private, og i den forbindelse har vi brug for flere frivillige chauffører, der har lyst til at hjælpe til. Det kræver IKKE lastbilkørekort, men blot almindeligt kørekort at køre vores kassevogn med lift.

Tidsrummet for afhentning er som udgangspunkt mandag – fredag i tidsrummet kl. 10-14.

I kører oftest to og to sammen, når I afhenter sager hos folk. Udover at køre lastbilen er der derfor også behov for at du kan tage fat og hjælpe med at løfte ting, der skal flyttes i butikken eller ting der skal køres til renovationspladsen. Vi kører primært i Kerteminde og Odense Kommuner.

Frivilligjobbet kræver, at du er fysisk stærk og ikke er bange for at tage fat og løfte.

Som chauffør kommer du til at indgå i et socialt netværk, hvor vi har det hyggeligt og sjovt sammen, og du får gode oplevelser sammen med de andre frivillige. Samtidig får du mulighed for at deltage i Kirkens Korshær arrangementer.

Alle pengene fra Kirkens Korshærs genbrug i Munkebo går til Korshærens Sociale arbejde på Fyn.

Kirkens Korshær er en frivillig forening indenfor folkekirken, som har til formål at hjælpe mennesker i nød i Danmark. Overskuddet fra genbrug bruges bl.a. til at drive varmestuer for hjemløse, misbrugere og ensomme mennesker, som har brug for omsorg, nærhed og varme.
I Kirkens Korshær i Odense kommer der også en del brugere fra Munkebo og omegn. Brugere som søger til Odense, hvor man lidt nemmere kan skjule sig i mængden, når livet ikke altid går, som man drømmer om.
Overskuddet fra genbrug gør det muligt at tilbyde steder at være, billig/gratis mad, bad, tøj, samvær og fælleskab. Det hjælper og glæder.

Ring til os på tlf. 6597 7899 eller kig forbi. Butikken er åben på hverdage fra 10 – 17.30 og lørdag fra 10 – 13.