Ny korshærspræst i Odense

Erik Empleo Dahl Hansen starter 1. april som præst i Kirkens Korshær.
Han skriver dette om sig selv:

Mit navn er Erik Empleo Dahl Hansen, og jeg glæder mig til at være Korshærspræst i Odense.

Der er endnu mange spørgsmål, der står uklart, da stillingen er helt ny, fordi korshærsarbejdet nu bliver ud fra Sankt Hans Kirke. Dem får jeg først svar på, når jeg rigtig kommer i gang med arbejdet. Men flere ting står i hvert fald fast: Jeg VIL på gaden! Og jeg VIL i varmestuerne!

Jeg ved endnu ikke, om jeg kan fortsætte cykeltraditionen, men jeg ved, at jeg kommer på gaden på den ene eller den anden måde. Jeg ved endnu ikke, hvilke dage jeg kommer til at besøge de forskellige varmestuer, men jeg ved, at jeg kommer til at besøge dem! Og derudover vil jeg meget gerne deltage til fællesspisning onsdag aften og holde korshærsgudstjenester i Sankt Hans Kirke.

Mens jeg studerede teologi i Aarhus, brugte jeg tid både på gaden og i varmestuen. Jeg var frivillig i Blå Kors’ varmestue ”Det Blå Sted”, hvor jeg har lavet mange brasede kartofler, serveret mange kopper kaffe og haft mange gode snakke, både de muntre og de knap så muntre. Derudover har jeg stået en del på gaden og delt kaffe ud fra en lille trækvogn. Her har jeg snakket meget om tro og kristendom, og hvad folk ellers lige var optaget af.

Jeg er enormt beæret og taknemmelig over, at jeg igen kan få lov til at komme på gaden og i varmestuen, nu som præst.

Jeg glæder mig, til vi ses.
Erik